Direct contact opnemen:  
tel. 06 - 50 49 22 95 info@erwinbatterink.nl
Erwin Batterink
Publicatie in RondOmmen.nl Magazine

Door de redactie van RondOmmen Magazine ben ik als Tuin- en Landschapsontwerper gevraagd mijn verhaal te doen. Ik vertel in het artikel mijn werkmethode en visie achter mijn bedrijf Erwin Batterink, Tuin- en Landschapsontwerpen.

RondOmmen-03-15-p39-Erwin Batterink

 

 

De essentie van het artikel omvat mijn werkwijze en strategie:

Schetsen aan de keukentafel

Wanneer Erwin gevraagd wordt voor het aanpassen of inrichten van een tuin volgt er een afspraak bij de mensen thuis. ‘Als ik met mensen in gesprek ga, dan kom ik snel achter de gewenste sfeer en invulling. Die kennis doe ik op door onder andere goed naar de inrichting van de woning te kijken.’ Een tuinontwerp kan bij wijze van spreken al tijdens een kop koffie worden gemaakt. ‘Al pratend aan de keukentafel ben ik op zoek naar de eisen die worden gesteld aan de buitenruimte. Hierbij is de afmeting van een tuin totaal onbelangrijk. De tuin moet voldoen aan alle wensen, het is mijn taak deze wensen te realiseren.’ Na het eerste bezoek laat Erwin de basis van het tuinontwerp zien in een concepttekening. ‘Mensen zien middels deze handschets de basis voor de buitenruimte.’ Doordat Erwin deze schetsen uit de hand maakt, kan hij tijdens het gesprek al bepaalde elementen van de buitenruimte driedimensionaal tekenen.’

 

Bekijk het hele magazine en/of mijn artikel op pagina 39 hier:

http://issuu.com/24webvertising/docs/rondommen-03-15-totaal-issuu

 

Het tijdschrift is 16december verspreid in onder andere Ommen, Dedemsvaart en Balkbrug.

 

 

DSC_4467+

Erwin Batterink,
Tuin- en Landschapontwerpen

Noord - stegeren 50
7701 RS Dedemsvaart
info@erwinbatterink.nl