Direct contact opnemen:  
tel. 06 - 50 49 22 95 info@erwinbatterink.nl
Erwin Batterink
Over Erwin Batterink

Regisseur van de Buitenruimte
Na de Hoveniersopleiding koos ik bewust voor de HBO- opleiding Tuin- en Landschapsinrichting aan Hogeschool van Hall Larenstein in Velp, waar ik afstudeerde in Landschapsarchitectuur. Ik volgde onder meer cursussen in Stedenbouw en Plantenkennis en ging daarna aan het werk als hovenier. Vanwege mijn praktische achtergrond weet ik hoe mijn theoretische kennis in de praktijk gerealiseerd moet worden. Ideaal voor mensen die de aanleg zelf willen uitvoeren, waardoor ik alleen een regisserende rol heb.

 

Werk

 

Voor elke buitenruimte geldt een specifieke aanpak en ik geef mensen graag een perfect passende inrichting. Voor projecten en tuininspiratie kijkt u rustig rond op mijn website of neemt u contact met mij op door te bellen of vul uw gegevens in op mijn contactformulier.

 

 

 

 

Erwin Batterink,
Tuin- en Landschapontwerpen

Noord - stegeren 50
7701 RS Dedemsvaart
info@erwinbatterink.nl